Pigmentfläckar i ansiktet? Säg Hej Till En Strålande Hud - Bli Av Med Hyperpigmentering!

Vad är pigmentfläckar och varför får man de?

Pigmentfläckar är hudområden som är mörkare eller ljusare än den omgivande huden, på grund av en överdriven eller otillräcklig mängd melaninpigment. Melanin är ett naturligt pigment som ger färg åt hud, hår och ögon.

Hyperpigmentering uppstår som ett resultat av störningar i kroppens naturliga processer, där mängden melanin, pigmentet som ger färg åt huden, ökar. Detta leder till utseendet av mörka pigmentfläckar på huden. De kan variera i storlek och form. Pigmentfläckar försvinner inte av sig själva och kräver behandling.

Typer av pigmentfläckar:

 • Melasma är ett kroniskt tillstånd som kännetecknas av uppkomsten av mörka fläckar i ansiktet, vanligtvis på pannan, kinderna och överläppen. Det är förknippat med hormonella förändringar, såsom graviditet eller användning av hormonella läkemedel.
 • Hypopigmentering å andra sidan innebär brist på melanin, vilket kan göra huden ljusare eller ge en permanent blekhet i huden. Pigmentfläckar är vita och kan förekomma lokalt på specifika områden eller sprida sig över stora delar av kroppen.
 • Åldersfläckar, även känd som pigmentfläckar av solen, uppstår hos äldre människor. Den främsta orsaken till dess uppkomst är långvarig exponering för UV-strålning från solen under många år. Pigmentfläckar manifesterar sig främst på händer, ansikte, halsen och bröstet.
Pigmentfläckar är ett estetiskt problem. Modern hudvård erbjuder ett antal effektiva behandlingar och produkter för professionell och hemmabruk, vilket möjliggör att bleka och ta bort pigmentfläckar hemma.
pigmentfläckar i huden

Hur man tar bort pigmentfläckar? Kosmetiska behandlingar för att bleka pigmentfläckar

 • Kemisk peeling: En behandling som använder olika syror från frukt och mjölk som kan verka på olika hud djuphet och bleka pigmenteringen.
 • Laserterapi: CO2 Lasern används för riktad eliminering av pigmentering och mer djupgående en kemisk peeling.
 • Mikrodermabrasion: En procedur som mekaniskt avlägsnar det övre hudlagret med hjälp av mikrokristaller eller en speciell handtag. Offtast kombineras med produkter mot pigmentering.
 • Microneedling: Kombinerar fördelarna med microneedling-penna och Yellow Rose Mesococktail och kemisk peeling. Proceduren kan vara mild eller aggressiv beroende på klientens individuella behov, önskemål och hudtyp.
 • BB Glow: Professionell koreansk behandling med Dm.Cell aktiva ingredienser: AHA + Derma Brightening Complex, fruktstamceller, oligopeptider naturliga extrakt.

Vad är Yellow Rose behandling för att ta bort pigmentfläckar, vem passar den för och hur utförs den?

Denna kosmetiska behandlingar passar för alla hudtyper. Den ljusar upp tråkig, gråaktig hud, bekämpar hyperpigmentering och förändringar i hudens färg. Den påverkar produktionen av melanin, mjukar upp och minskar ojämnheter. Den ger också djup återfuktning och lämnar en känsla av lätthet. Märkbara resultat kan ses redan efter den första sessionen.

Behandling av pigmentfläckar med professionell kosmetika från Yellow Rose:

 1. Proceduren börjar med rengöring - hudterapeut använder CLARIFYING & BRIGHTENING LOTION med 5% PHA, 1% Niacinamide & Probiotics. Den passar för känslig hud, särskilt för de första sessionerna och för hud som inte är van vid syror. Den fungerar som en lotion för att förbereda huden för syrorna. Det är en mångsidig produkt som hudterapeut kan använda inte bara för att bleka, utan också i behandlingen för åldersbekämpning och aknebehandling. CLARIFYING & BRIGHTENING LOTION med 5% PHA, 1% Niacinamide & Probiotics 200ml är en bra produkt för daglig vård hemma och professionella rekommenderar lotionen till sina kunder för hemmabruk. Den kan även kompletteras med mer djupgående påverkan med effekten av Fruit Acids Gel 10% AHAs & Ceramides.
 2. Efter huden är ren och förbered appliceras en AHA ampull med masserande rörelser tills den absorberas helt - 10% fruktsyror från Yellow Rose. Koncentrationen och behandlingstiden väljs individuellt beroende på hudens tillstånd. På salongen kan man även använda starkare syror för snabbare resultat Yellow Rose AHA 23% eller 30%. De syrorna måste alltid normaliseras efter verkanstid för balansera hudens pH värde med NORMALIZERING & KALMERING LOTION YELLOW ROSE (efter AHA)
 3. När ansiktet är ren fortsätter massage med en del av ampullen YELLOW ROSE LIPOSOME PHYTO-SERUM REVITALISANT (eller ampullen YELLOW ROSE COLLAGEN EMULSION BIOACTIVE). Det ökar fuktigheten och förhindrar tidigt åldrande. Liposomes Phyto-Serum kan användas med ultraljud och annan kosmetisk utrustning. På salongen används whitening Meso Cocktail för för djupare verka.
 4. Därefter appliceras två avskalningsmask, Vitamin C gel mask och på en pee-off mask "Yellow Rose", med C-vitamin. Masken stelnar efter 20 minuter och kan sedan enkelt tas bort genom att dra bort den som en film.
 5. Därefter appliceras en generös mängd av den blekande serum YELLOW ROSE DARK SPOTS FADER. Dark Spots Fader är ett unikt innovativt avblekningsmedel som effektivt bekämpar åldersfläckar, hyperpigmentering och ärr från akne.
 6. OBS! Kom ihåg att använda YELLOW ROSE CELLULAR SUN CARE CREAM SPF 50+ (eller YELLOW ROSE CC CREAM SPF 30) under dagtid för att skydda huden från solen.

Huvudingredienser i de använda produkterna och deras effekt på huden

Hudterapeuter använder professionella produkter från det certifierade varumärket Yellow Rose i sitt arbete. Varje produkt kompletterar och förstärker effekten av den andra för att upprätthålla och förstärka resultaten.

Här är de viktigaste aktiva ämnena:

 • Kojinsyra - minskar antalet och aktiviteten hos pigmentceller. Stimulerar cellförnyelse, vilket bidrar till att jämna ut hudton och struktur.
 • Extrakt från skal av japanska mandariner - en kraftfull antioxidant som innehåller vitamin C. Stimulerar produktionen av kollagen, vilket ökar elasticiteten och förbättrar hudens struktur.
 • Extrakt från kanadensiska Rumex occidentalis - minskar pigmenteringen. Minskar hudirritation och rodnad.
 • Dihydroxyacetone Boldine och Actiwhite - skyddar huden mot fria radikaler. Kraftfulla antioxidanter.
 • Niacinamide och vitamin C - hjälper till att minska melaninproduktionen och ökar kollagenproduktionen.
 • Ferulic acid - förbättrar hudens ljushet och färg. Främjar hudens allmänna hälsa och ökar kollagenproduktionen.
 • AHA och RNA - syror och retinoider som förbättrar hudens struktur och stimulerar cellförnyelse. De fungerar som förstärkare för blekningseffekten.

Efter att ha genomgått en behandling är det viktigt att fortsätta att korrekt vårda huden hemma för att förstärka och upprätthålla de uppnådda resultaten.

Hur man blir av med pigmentfläckar hemma

Populära produkter från Yellow Rose som du bör använda som en del av din regelbundna hemvård vid hyperpigmentering:

Varje hud är individuell och kräver tid och konstant uppmärksamhet, men belöningen är en frisk och strålande hud, självförtroende i alla situationer.

Resultat efter behandling pigmentfläckar

behandling pigmentfläckar
ta bort pigmentfläckar i ansiktet

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras