Yellow Rose - det är ett grekiskt varumärke för professionell kosmetika, grundat år 1965 i Aten. Det är en del av en familjeverksamhet som tillhör laboratoriet Pachopos Professional Cosmetics. Företaget började sin verksamhet genom att utveckla kosmetiska produkter för skönhetssalonger och spa-anläggningar. Forskarna och läkarna var bekanta med teknikerna för att producera naturliga oljor och växtextrakt, och de beslutade att använda sin kunskap för att skapa en ny linje av kosmetika. Idén var att skapa kosmetika som främjar hud- och hårvård med hjälp av endast naturliga ingredienser.

Efter flera års forskning och utveckling lanserade Yellow Rose sin första kosmetikalinje, som blev framgångsrik bland skönhetssalongernas kunder. Med tiden har varumärket utvidgat sitt produktutbud och inkluderat många produkter för hemmabruk.

Idag är Yellow Rose en av de ledande varumärkena för professionell kosmetika i Grekland och exporterar sina produkter till över 30 länder över hela världen. De har erhållit utmärkelser som:

 • Årets varumärke
 • Bästa fuktgivande ansiktsvård
 • Bästa ansiktsvård från Grekland
 • Bästa estetiska kroppsvård från Grekland
 • Guldpris för hudvårdsserie för känslig hud
 • Guldpris för ögonvårdsserie
 • Guldpris för innovativ anti-aging-vård
 • Guldpris för icke-injektionsbaserad ansiktsmesoterapi

Företaget fortsätter att utveckla nya kosmetiska produkter med hjälp av nya tekniker och naturliga ingredienser som främjar hud- och hålhälsa och skönhet. För närvarande omfattar deras sortiment 14 hudvårdsserier och 8 kroppsvårdsserier.

Fakta om Yellow Rose:

 1. Naturliga ingredienser från olika delar av världen - honung från Grekland, arganolja från Marocko, sheasmör från Burkina Faso och andra.
 2. Varje kosmetikaserie har sin egen doft.
 3. Kosmetikan har blekningseffekt, minskar synligheten av rynkor, fuktar och näringar huden. Den skapar en barriär som hjälper till att motstå påfrestningar från omgivningen och förbättrar hudens tillstånd.
 4. Miljöhänsyn. Sedan 2010 använder varumärket endast "grön" elektricitet från sina egna solpaneler. All produktion förpackas i förpackningar som kan återvinnas.

De viktigaste principerna är att producera helt säker och effektiv kosmetika enligt EU-standarderna ISO 9001, GLP och GMP, som är tillgänglig inte bara för skönhetsindustrins proffs, utan också för alla konsumenter på kosmetikamarknaden.

certifierade hudvård produkter