Hur man ska tar hand om kropp under sommaren: kroppspeeling, återfuktning och celluliterkontroll.

Sommaren är tiden för strand, simbassäng och fantastiska badkläder för att visa upp din kropp. Men om du inte är redo för detta och frågan uppstod hur blir man av med celluliter, särskilt på sommaren? Vi erbjuder effektiva metoder för kroppsvård för att du kunna känna dig bekväm och självsäker med din kropp.

Enligt senaste studier har celluliter blivit ett av de vanligaste problemen av olika kön och ålder. Det uppstår när fettceller tjocknar och ökar i volym, vilket leder till att gropig hud och hudbristningar uppträder på huden. Som tur finns det olika kroppsprodukter och behandlingar som kan hjälpa få bort celluliter.

Yellow Rose Ginger kroppsvård är en professionell kroppsvård och underhåll av hydrolipidbalansen i epidermis.

Varför använda en kroppsskrubb

Att exfoliera huden rengör inte bara huden från döda celler, smuts och överflödig hudsvett, utan öppnar också porerna, vilket gör att huden kan andas. Startar en accelererad process av cellförnyelse, huden blir mer silkeslen och tonad.  Yellow Rose Ginger Scrub erbjuder sina kunder en scrub baserad på microgranuler, bioguld och ingefära Ginger scrub. Fördelar:

  • Gelliknande konsistens med aktiva mikrogranuler;
  • Stimulerar mikrocirkulationen i de övre hudlagren;
  • Återfuktar och hjälper till att behålla fukt;
  • Stärker och skyddar huden;
  • Minskar synligheten av celluliter.
Yellow Rose body scrubb

För att utföra skrubbning hemma är det nödvändigt att ta kroppsskrubben på huden och fördela den över problemområden med mjuka massagerörelser. Tvätta bort resten av produkten med varmt vatten.

Som ett resultat kommer du att få en slät och behaglig hud. Solbränna på sådan hud ligger jämnare och varar längre. Och huden själv absorberar mer fullständigt de aktiva ingredienserna i efterföljande vårdkosmetika.

Hur ofta ska man skrubba kroppen?

Proceduren bör utföras regelbundet, men endast en till två gång i veckan räcker.

Särskild uppmärksamhet ägnas åt knän, ben och armbågar. Dessa områden, med mer sträv hud, rengörs dessutom genom att utföra en kroppspeeling. Peeling klarar bra av skiktning av döda celler, på platser där huden är strävare, vilket gör den fräsch och ljus. Kroppspeeling kan utföras 2 gånger i veckan.

Celluliter behandling hemma

Efter exfoliering av kroppen och en lätt massage, för en mer uttalad anti-celluliteffekt, är det värt att applicera Cellu term produkten på huden. Detta är en självuppvärmande gel som startar metaboliska processer på cellnivå. Fördelar:

  • Destruktion av fettföreningar;
  • Minskning av volymer;
  • Återställer elasticiteten och stärker cellväggarna;
  • Tar bort gifter;
  • Vårdar, återfuktar och skyddar.
Yellow Rose Cellu-Term gel

Cellu-termen är mycket lätt att använda. Efter rengöring, applicera en tillräcklig mängd gel på huden och fördela tills produkten är helt absorberad med massagerörelser.

Grundläggande vård och skydd av kroppen från ultravioletta strålar

Efter rengöring och hembehandling mot celluliter är det värt att fixa resultatet genom att applicera kroppsprodukter mot celluliter med mer aktiva ingredienser på huden. Eftersom huden redan är rengjord och uppvärmd är den mer mottaglig för aktiva ingredienser som hjälper till att bli av med celluliter.

Yellow Rose Ginger Gel

Yellow Rose Ginger gel är designad speciellt för intensiv kroppsvård. Återfuktar perfekt, stärker och förbättrar elasticiteten, tonar, ger en känsla av fräsch och uppstramad hud. Ginger Gel kombineras idealiskt med andra produkter.

Yellow Rose Ginger Cream 250 ml

Ginger cream skyddar effektivt huden från torrhet och ökar elasticitet. Kräm med en delikat konsistens och naturlig doft ger näring åt huden utan överflödig oljighet. Idealisk för daglig hudvård. Sammansättningen av krämen är rik på oljor och vitaminer, vilket bevarar ungdom, förbättrar hudens elasticitet och ton.

Glöm inte att skydda din hud från UV-strålar när du är på stranden eller nära poolen, där solen är öppen. Yellow Rose rekommenderar att du använder en rad solskyddsprodukter för kropp och hår:

Sun Care spf 10 - Denna unika spraytorra olja har en lätt konsistens för en snabb, jämn solbränna. Innehåller spf-filter och naturliga ingredienser för att förstärka solbrännan. Den sprider sig snabbt och lämnar ingen obehaglig hinna på huden, den används även för att skydda håret.

Yellow Rose spf 10 oil

Det finns två utsökta sommaralternativ att välja mellan:

Pink Shell. Blommiga toner av vanilj, vilda orkidéer och jasmin.

Sunni sammer. Lätt toner av söt kokos, passionsfrukt och mango.

Så, alla celluliter kan vara ett allvarligt och irriterande problem, men regelbundet underhåll kan hjälpa dig att minska utseendet på apelsinskal och känna dig mer bekväm.

Ta hand om din hälsa, skäm bort din hud med Yellow Roses professionella hudvårdsrutin som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras