Fet hud på sommaren: Tips för sommarvård av fet och problematisk hud

Sommaren är en tid av glädjefyllda händelser och varma dagar, men det är också ett test för dig som har oljig hy och blandat hy. Varm luft och fuktigt väder kan orsaka en kraftig ökning av talgproduktionen och följaktligen expansion och igensättning av porer, uppkomsten av utslag, akne och pormaskar. Men om du byter din vanliga kosmetika till hudvårdsprodukter från Yellow Rose sommarkollektion och rätt hudvård kommer det att hjälpa till att minska fetthalten i ansiktets epidermis på sommaren. I artikeln hittar du svar på de mest ställda frågorna, och lär dig effektiva tips som hjälper dig att hålla din hud frisk och vacker på sommaren.

Sommarrengöring för oljig hy

De som har blandade och feta hudtyper änvänder sig ofta av inte korrekt hudrengöringsproceduren på sommaren och leder till besvär med breda porer och akne. Det viktigaste är att välja rätt rengöringsmedel, som ska innehålla speciella naturliga ingredienser som kan befria huden från smuts och minska talgproduktion, men inte torka ut de övre skikten av epidermis.

 

ansiktsrengöring fet hy
Face Wash för oljig hy (grön) är designad speciellt för att rengöra, återfukta fet och blandat hy. Innehåller aktiva ingredienser av naturligt ursprung:

 

  • Extrakt av propolis, myrra, timjan
  • Salicylsyra
  • Risprotein
  • Tea tree oil

Huvudkomponenterna gör gelen för tvätt effektiv i kampen mot överskott av olja och inflammation. Gelén rengör också försiktigt porerna och epidermis från föroreningar, normaliserar överdriven talgproduktion och torkar inte huden.

För ett stabilt resultat, använd produkten två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen efter att du tagit bort smink.

Rekommendation: ägna särskild uppmärksamhet åt frekvensen av rengöring för fet hy, för ansiktstvätt av fet hy kan rubba lipidbalansen och torka ut. Vad kan orsaka en överproduktion av talg orsak.

ansiktsrengöring fet hy

En speciell sammandragande lotion Astringente-lotion hjälper till att slutföra huvudrengöringsproceduren och förbereder ansiktet och dekolletaget för applicering av serum eller kräm för fet hy. Kosmetisk produkt kompletterar och förbättrar gelens verkan för tvätt. Lotionen innehåller växtbaserade ingredienser (trollhasseldestillat), zink och mentol, som inte bara ger fräschör och rengör porerna, utan också kan minska talgproduktion

Konsolidera den renande effekten efter lotionen, protonera och lugna huden, minska synligheten av porer, dra åt den ovala - Astringente-ampullen hjälper. Aktiva ingredienser: trollhasseldestillat, pepparmyntsmentol och zinksulfat renar och stänger effektivt porerna. Synligt resultat efter 3 appliceringar.

Lugna inflammerade områden, ge näring och återställ hudbarriären är möjligt med Azulen ampull. Den mycket effektiva ingrediensen azulen (som härrör från kamomill) fungerar som ett lugnande och antiinflammatoriskt balsam på huden.

Rekommendation: använd ampullkoncentrat 2 gånger om dagen. Bred ut med fingertopparna tills det är helt absorberat. Applicera innan krämen appliceras.

hudvård för oljig hyOckså i raden finns produkter av omedelbar handling. Koncentrerat Face Lift serum med marint kollagen Lifting serum. Förbättrar hudtonen och kan användas dagligen, ensam eller som ett komplement till en ansiktskräm oljig hy.

 

Grundläggande vård och solskydd för fet hy

För att förlänga hudens ungdom och hälsa, när som helst på året är det nödvändigt att välja kosmetika med ultraviolett skydd.

Efter rengöring och toning på morgonen, applicera dagkräm för fet hy Cellular Sun care spf 50. Krämen förhindrar optimalt de skadliga effekterna av UV-strålar, återfuktar och bevarar ungdomlig hud.

Den kosmetiska produkten är unik i sin sammansättning. Växtstamcellsbas berikad med aprikoskärnolja, hyaluronsyra och aloejuice. Krämformeln innehåller också ett rikt antioxidantkomplex av vitamin C, E, A, vilket ger krämen ytterligare skyddsfunktioner.

För de som föredrar lättare produkter på morgonen erbjuder Yellow Rose Hydratante fluide cream. Det är en lätt dagkräm med en mjuk, delikat konsistens. Återställer hydrolipidbalansen i epidermis. Innehåller extrakt av granatäpple, gurka, vitt te, aloe och kamomill, ger en behaglig känsla hela dagen. Effektivt kombinerat med kosmetika med fruktsyror.

Rekommendation: När du applicerar en kräm eller serum, sträck inte huden utan fördela en liten mängd av produkten med lätta drivande rörelser längs massagelinjerna i ansikte och hals, dekolletage. Undvik området runt ögonen.

Ska jag använda masker för fet hy på sommaren?

Ägare av blandade och feta hudtyper möter ofta problemet med ökad fet hy i pannan, näsa och haka (t-zonen). Men många använder inte masker på sommaren, och det är ett stort misstag. När allt kommer omkring är sammansättningen av maskerna unik när det gäller aktiva ingredienser som kan bibehålla och förhindra överdriven akne, lugna ner huden. Starta regenereringsprocessen, vilket avsevärt kommer att förbättra hudens lättnad och färg.

Rekommendation: använd masker 1 och 2 gånger i veckan. Applicera alltid efter att du tagit bort smink och rengjort ansiktet från damm, smuts.

ansiktsmask mot fet hy
Astringente mask - filmmaskens gelstruktur rengör lätt igentäppta porer från smuts och överflödigt talg. En uttalad sammandragande och kylande effekt har en gynnsam effekt på slapp och porös hud. Gör ytan matt och slätare.

 

Enzymatisk face mask är speciellt designad för fet och blandat hud. Detta är en djuprengörande exfolierande mask. Reducerar effektivt fet hud, har en lugnande effekt. Startar processen med självreglering.

Hudterapeut specialister är alltid redo att hjälpa dig att välja rätt komplexa system från Yellow Rose för att hålla din hud fräsch och frisk även under de varmaste dagarna.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras