För dig som vill blir expert på hudvård från Yellow Rose har vi ett antal kurser att erbjuda. När du går fortbildning med oss får du lära dig om det unika med våra hudvårdsprodukter och varför vi är speciella. 

Här nedanför hittar du information om kurs inom Produktsortiment och Appliceringstekniker.

Yellow Rose produktsortiment

Den här kursen är öppen för alla hudterapeuter. Under en heldag får du en grundläggande produktgenomgång till ansiktsbehandling med Yellow Rose produkter. Teori och praktik varvas och självklart finns det även tillfälle för dig att prova våra hudvårdsprodukter själv.

Syftet med denna utbildning är att skaffa grundläggande kunskaper om hur våra hudvårdsprodukter fungerar och hur du kan använda dem. På kursen får du även lära dig om idéerna bakom Yellow Rose och lite historia från starten 1965 fram till idag.

Vår utbildning ges av säljansvariga och är ett krav för att bli återförsäljare av hudvårdsprodukter från Yellow Rose. Kursen omfattar en dag mellan 10.00 - 16.00 och kostar 7500 kr ink moms och start kit.

Praktisk workshop och appliceringstekniker

Vi har ett antal spännande teman inom hudvård att välja på som Microneedling, Lifting, Hyaluronic, Herbal Body m,m.

Tillsammans med din personliga kundsupport väljer du ett eller flera teman och skräddarsyr en kurs för just dina behov och önskemål. Tid och dag bokas individuellt vid förfrågan och bokas via mail till: info@victoriasakademin.com. Vi ser fram emot din anmälan!

Så funkar våra utbildningar

Vi varvar alltid teori och praktik för att du ska skaffa dig en så djup förståelse för våra produkter som möjligt. Målet är att vi ska lära oss om skillnaden mellan olika produkter och om hur de används.

Så snart du fått de grundläggande teoretiska kunskaperna som du behöver för att sälja våra hudvårdsprodukter går vi vidare till praktisk undervisning. Då får du bland annat prova på att göra ansiktsbehandlingar och lära känna hela vårt sortiment.

Det finns inga minimum krav på inköp och du väljer själv om du vill sälja till kunder eller salonger.

Gör din anmälan och betalning

Välj kurs redan idag i vår bokningssystem. Klicka här.

Det är enkelt att anmäla sig och du kan självklart också kontakta oss på e-post om du har frågor. Kom ihåg att det finns alltid något nytt att lära sig! Varmt välkommen till Yellow Rose!

VGA Utbildning