Visste du att C-vitamin behandling......

Visste du att C-vitamin skyddar dina hud celler mot åldrande och kan reducera pigmentering?

C-vitamin är en antioxidant som behövs för att kroppen och huden ska kunna fungera. Den skyddar cellerna genom att stoppa ftia radikaler som bildas när syret omsätts i cellerna. Fria radikaler kan skada hudceller och göra huden äldre än nödvändigt. De fria radikaler finns överallt i vår omgivning och därför behövs C-vitamin för att minska produktionen av dessa. Därför är det viktigt att använda vitamin C i dina ansiktsbehandlingar för att stärka immunförsvaret och skydda huden.

Vitamin C

Vi erbjuder C-vitamin med microneedling och Hydrafacial behandlingar.

Microneedling med C-vitamin hjälper till att fräscha upp huden, ger en Glow och antioxidant effekt och stimulerar kollagenproduktionen. Kollagen hjälper till att minska linjer i ansiktet och förebygga rynkor. Det är mer djupgående behandling som kan hjälpa reducera pigmentering och rynkor. Rekommenderas som kur med ca 4-8 behandlingar under vintertiden.


Vi erbjuder även olika produkter somvinnehåller Vitamin C som går att hitta i butik och i våran webshop. En av de serum är Yellow Rose Dark Spot Serum. Vi erbjuder professionell skönhetsvård som är rik på C-vitamin, oligopeptider, prebiotika och hudupplysande ämnen. Vi rekommenderar boka kostnadsfri konsultation hos oss och vi rekommenderar vad skulle passa bäst för dina behov.

Yellow Rose C vitamin effect

Yellow Rose studia visar att dessa produkter ger en återfuktad hud, förbättrar utseendet på pigmentering, minskar rynkor och mycket mer. Färgdefekterna kan vara ojämn pigmentering i huden som orsakas av solskador, postinflammatorisk hyperpigmentering och mörka fläckar. Dessa pigmenteringar kan bekämpas med Yellow Rose stabiliserad 2% C-vitamin.

Yellow Rose Vitamin C

 

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras