Hoppa till innehållet

Vagn

Din vagn är tom

Artikel: Visste du att C-vitamin behandling......

Visste du att C-vitamin behandling......

Visste du att C-vitamin behandling......

Visste du att C-vitamin skyddar dina hud celler mot åldrande och kan reducera pigmentering?

C-vitamin är en antioxidant som behövs för att kroppen och huden ska kunna fungera. Den skyddar cellerna genom att stoppa ftia radikaler som bildas när syret omsätts i cellerna. Fria radikaler kan skada hudceller och göra huden äldre än nödvändigt. De fria radikaler finns överallt i vår omgivning och därför behövs C-vitamin för att minska produktionen av dessa. Därför är det viktigt att använda vitamin C i dina ansiktsbehandlingar för att stärka immunförsvaret och skydda huden.

Vitamin C

Vi erbjuder C-vitamin med microneedling och Hydra multifacial behandlingar.

Microneedling med C-vitamin hjälper till att fräscha upp huden, ger en Glow och antioxidant effekt och stimulerar kollagenproduktionen. Kollagen hjälper till att minska linjer i ansiktet och förebygga rynkor. Det är mer djupgående behandling som kan hjälpa reducera pigmentering och rynkor. Rekommenderas som kur med ca 4-8 behandlingar under vintertiden.


Vi erbjuder även olika produkter som innehåller Vitamin C som går att hitta i butik och i våran webshop. En av de serum är Yellow Rose Dark Spot Serum. Vi erbjuder professionell skönhetsvård som är rik på C-vitamin, oligopeptider, prebiotika och hud upplysande ämnen. Vi rekommenderar boka kostnadsfri konsultation hos oss och vi rekommenderar vad skulle passa bäst för dina behov.

Yellow Rose C vitamin effect

Yellow Rose studia visar att dessa produkter ger en återfuktad hud, förbättrar utseendet på pigmentering, minskar rynkor och mycket mer. Färgdefekterna kan vara ojämn pigmentering i huden som orsakas av solskador, postinflammatorisk hyperpigmentering och mörka fläckar. Dessa pigmenteringar kan bekämpas med Yellow Rose stabiliserad 2% C-vitamin.

Yellow Rose Vitamin C

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Alla kommentarer modereras innan de publiceras.

Read more

GOLDEN LINE ansiktsbehandling

GOLDEN LINE ansiktsbehandling

Lyxprogram som är baserat på GULD, silkesproteiner, marina kollagen("rynkfiller") och innovativa föryngrande oligopeptiderna. 23 k guld har regenererande och stark antioxidant effekt, aktiverar hud...

Läs mer
7D HiFu

Få en slankare och fastare kropp inför sommaren med HiFu-metoden!

Sommaren närmar sig med stormsteg, och det är dags att förbereda sig för att visa upp en slankare och fastare kropp. Om du letar efter en effektiv metod för att uppnå dina kroppsmål inför sommaren,...

Läs mer