Solkräm för ansiktet med hög SPF - Så väljer du rätt solkräm för ansiktet

Sommaren är en tid för vila, avkoppling och att njuta av solen, men det är också en tid då du bör vara uppmärksam på att skydda din hud från ultraviolett strålning. Solen kan orsaka många problem: rodnad, peeling och uttorkning, uppkomsten av ytterligare rynkor. Därför är solkrämer en viktig del av ansiktshudvården, speciellt på sommaren. Solkräm för ansiktet skyddar inte bara mot de negativa effekterna av solljus, utan hjälper också till att upprätthålla hudens hälsa och elasticitet.

Därför är det viktigt att hitta rätt solkräm som är perfekt för din hud.

Att välja den bästa solkrämen för ansiktet

Yellow Rose solkräm skyddar huden från för tidigt åldrande, hyperpigmentering och brännskador. När du väljer ett solskyddsmedel är det också viktigt att vara uppmärksam på dess ingridienser och konsistens. Krämen ska ha en tillräcklig mängd UV-filter som skyddar huden från skadliga strålar, innehåller återfuktande och närande ingredienser som hjälper till att bibehålla hudens naturliga balans. Här är några viktiga kriterier att tänka på när du väljer en produkt för maximalt skydd:

  1. Skyddsfaktor SPF. Indikerar hur väl krämen skyddar mot UV solexponering. Ju högre faktor, desto bättre, det rekommenderas att använda ett solkräm spf 30 eller högre.  Solkräm spf 50 är idealisk för långvarig exponering för solen eller om huden är skadat.
  2. En mycket viktig punkt när du väljer en ansiktskräm med spf. Känslig hud behöver mer fukt i solkräm. Fet hud kan vara känsligare för oljeabsorption från solkräm, vilket kan leda till oönskade utslag och irritation.
  3. Var uppmärksam på koncentration av naturliga komponenter. Ge företräde åt solkrämer med Aloe Vera, avokado, vitamin E stam cell och hyaluronicsyra. Dessa komponenter har maximal effekt på att återfukta och skydda din hud.
  4. Vattentålighet. En viktig faktor när du använder solkräm när du besöker utomhuspoolen eller havet och att den fortsätter att skydda huden även efter att den blivit blöt.

Nästa gång du ska köpa solkräm tänk på ovanstående kriterier för att få det bästa skyddet mot de negativa effekterna av solens strålar.

Hur länge håller solkrämen?

Att applicera ansiktskräm med solskydd dagligen är en viktig del av hudvården för att skydda den från skadliga UV-strålar. Men hur länge håller den här krämen, hur ofta ska man smörja in sig med solkräm för att maximera effekten? Beroende på skyddsfaktor kan en ansiktskräm med spf skydda mot UV-strålar i tre till fem timmar.

Hudterapeuter rekommenderar att du applicerar solkräm på huden 15-20 minuter före solexponering. Om du använder en solkräm  med SPF 30 på huden ger den ett utmärkt skydd under de första tre timmarna. Men stanna i solen längre, du måste applicera krämen igen, emulsion efter ett tag. Om detta inte är möjligt är det bättre att gömma sig från direkt solljus.

Dessutom kan svett och vatten minska varaktigheten av solkräm för ansiktet, så du måste applicera det regelbundet på exponerad hud, särskilt under kraftig träning eller arbete. Det är optimalt att upprepa appliceringen varje 3:e timme.

För att undvika oönskad hudpigmentering och fotoåldring, kom ihåg att kontrollera hur ofta du applicerar solkräm i ansiktet och utsattakroppesdelar.

En vacker och säker solbränna med solkräm.

En solbränna är ett bra sätt att visa upp din exponerade hud, men det är inte alltid bra för de översta lagren av överhuden, särskilt om du solar utan ordentligt solskydd.

Att använda solskyddsmedel är ett av de viktigaste och mest effektiva sätten att få en jämn, vacker solbränna utan att påverka din huds tillstånd.

Vetenskapen har länge bevisat att UV-skydd avsevärt förebygger skador på hudceller och förhindrar tidigt åldrande, hyperpigmentering och till och med hudcancer.

Solkräm med SPF 50- ger tillräckligt skydd mot ultravioletta strålar och minskar risken för hudskador på cellnivå.

Om du vill ha en vacker och säker solbränna, glöm inte att skydda din hud från skadliga UV-strålar. Välj rätt ansiktskräm med solskydd och håll din hud frisk och vacker genom att använda Yellow Rose solkrämer och njut av din vackra, friska solbränna.

Bästa solkräm för ansiktet

När det gäller att välja den bästa solkrämen för ansiktet är det viktigt att välja en produkt som passar din hudtyp och har en hög SPF. Några av de populära och effektiva solkrämerna för ansiktet

Onlinebutik Professionell hudvård Yellow Rose - erbjuder att bekanta sig med och köpa solkräm, vars största fördel är den mest naturliga ingridienser av aktiva ingredienser:

СС solkräm SPF 30

YELLOW ROSE HYDRO CELLULAR CC CREAM SPF30

Lätt kamouflage konsistenskräm med ett högt skyddande filter. Finns i light, medium och dark färg. Återfuktar och mattar, innehåller antioxidanter, har en lugnande effekt. Huden blir mjuk, silkeslen och skyddad från UV-strålar.

 

solkräm spf 50 ansiktskräm

YELLOW ROSE CELLULAR SUN CARE CREAM SPF 50

Solkräm med ökat skydd för känslig hy. Den aktiva komponenten i växtstamceller i kombination med hyaluronsyra ger en anti-aging effekt. Förhindrar fotoåldring och rynkor. Skyddar huden efter behandlingar som microneedling, CO2 laser, kemisk peeling och plasma pen.

 

torrolja för kroppen spf 10

YELLOW ROSE PINK SHELL SUN CARE OIL SPF 10 UVB (UVA), 200

Torr olja för allmänt bruk. Används för att skydda hud och hår. Den sprider sig lätt utan att lämna en hinna eller klibbiga rester. Håret får glans och huden blir intensiv och jämn brun.

 

 

solkräm SPF 30 för ansikte

YELLOW ROSE SUN CARE EMULSION SPF 30, 250ML

Mjuk smältande konsistens med tan booster. Jämnt fördelat över huden och lämnar en osynlig skyddsbarriär. Återfuktar och vårdar. Innehåller extrakt av vitt te. 

aloe vera gel för ansikte och kropp

YELLOW ROSE ALOE VERA GEL, 125 ML

Idealisk ekologisk produkt för hudvård efter solexponering. Den lätta, svalkande konsistensen kommer snabbt att lugna och ge näring till huden. Lämplig för vård av även den mest känsliga huden.

 

Så att ge pålitligt skydd för din hud är den viktigaste komponenten när som helst på året. Välj det mest lämpliga solkräm för din hud och njut av sommaren utan att oroa dig för din hälsa.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras