Utbildning och workshop för återförsäljare

För dig som vill blir expert på hudvård från Yellow Rose har vi ett antal kurser att erbjuda. När du går fortbildning med oss får du lära dig om det unika med våra hudvårdsprodukter och varför vi är speciella. Våra fortbildningskurser är kostnadsfria och du är välkommen tillbaka så ofta du vill.

Här nedanför hittar du information om våra kurser. Välj din skräddarsydda utbildning inom Produktsortiment eller Praktisk workshop och Appliceringstekniker hos oss.

Vårt produktsortiment

Den här kursen är öppen för alla hudterapeuter. Under en heldag får du en grundläggande produktgenomgång av hela vårt sortiment. Teori och praktik varvas och självklart finns det även tillfälle för dig att prova våra hudvårdsprodukter själv.

Syftet med denna utbildning är att skaffa grundläggande kunskaper om hur våra hudvårdsprodukter fungerar och hur du kan använda dem. På kursen får du även lära dig om idéerna bakom Yellow Rose och lite historia från starten 1965 fram till idag.

Vår utbildning ges av säljansvariga och är ett krav för att bli återförsäljare av hudvårdsprodukter från Yellow Rose. Kursen omfattar ca 5 timmar mellan 10.00 - 16.00 och kostar 5 000 kr exklusive moms. I kursen ingår valfria produkter för ett värde av minst 5 000 kr exklusive moms. Om du går kursen som en vidareutbildning för återförsäljare är den kostnadsfri.

Praktisk workshop och appliceringstekniker

Du som är återförsäljare av produkter från Yellow Rose kan få praktisk utbildning i hudvård i form av en workshop. Välj mellan ett antal teman som alla innebär en halv dags undervisning.

Du kan exempelvis välja två teman och får då en hel dags utbildning i våra appliceringstekniker. Vår populära workshop i peel-of-mask och termomask lär dig att använda peeling på bästa sätt. Du blir säkrare på att utföra dina behandlingar och lär dig en mängd tips om applicering.

Vi har ett antal spännande teman inom hudvård att välja på som Microneedling, Lifting, Hyaluronic och Herbal Body.

Tillsammans med din personliga kundsupport väljer du ett eller flera teman och skräddarsyr en kurs för just dina behov och önskemål. Tid och dag bokas individuellt vid förfrågan och bokas via mail till: . Vi ser fram emot din anmälan!

Så funkar våra utbildningar

Vi varvar alltid teori och praktik för att du ska skaffa dig en så djup förståelse för våra produkter som möjligt. Målet är att vi ska lära oss om skillnaden mellan olika produkter och om hur de används.

Så snart du fått de grundläggande teoretiska kunskaperna som du behöver för att sälja våra hudvårdsprodukter går vi vidare till praktisk undervisning. Då får du bland annat prova på att göra ansiktsbehandlingar och lära känna hela vårt sortiment.

Det finns inga minimum krav på inköp och du väljer själv om du vill sälja till kunder eller salonger.

Gör din anmälan

Välj kurs eller tema på din utbildning redan idag. Det är enkelt att anmäla sig och du kan självklart också kontakta oss på e-post eller telefon om du har frågor. Kom ihåg att det finns alltid något nytt att lära sig! Varmt välkommen till Yellow Rose!