Bli återförsäljare av hudvårdsprodukter

Yellow Rose hudvårdsprodukter används idag av hudvårdssalonger och spa-anläggningar runt om i hela landet. Nu kan du bli återförsäljare av våra produkter och bidra till bättre behandlingar och hudvård för alla! Registrera dig redan idag på vår hemsida och kom igång med ditt nya uppdrag.

Vi har ett stort sortiment av ansiktskurer och ansiktsbehandlingar som varierar från vanliga ansiktskurer till lyxbehandlingar och ekologisk peeling i toppklass. Från oss kommer också organiska oljor som används för mjukgörande massage samt inpackningar och lerinpackning från kända märken. Det gör oss till en av de grossister för hudvård som är mest flitigt anlitade i branschen.

Utveckling och kunskap

Att bli återförsäljare av produkter för Yellow Rose är både roligt och stimulerande. Tack vare vårt goda rykte som grossist för hudvårdsprodukter får du representera bara det bästa inom branschen. Hos oss kan du gå utbildning och lära dig mer om vårt produktsortiment. I våra kurser ingår både teori om hudvård och praktik i form av praktisk workshop och övningar i appliceringsteknik.

Registrera dig här

När du registrerat ditt intresse för att bli återförsäljare för Yellow Rose dröjer det inte mer än tre timmar (kontorstid) innan du får svar av oss om din ansökan är beviljad. Du får då ett bekräftelsemail med inloggningsuppgifter och kan genast börja använda tjänsten shop för företag. Via vår webbshop beställer du produkter när det passar dig och slipper då betala frakt på din order.

Som återförsäljare får du information om vårt sortiment för hudvård och vilka priser du har att jobba med. Och inte minst får du tillgång till webbshopen med alla härliga produkter! Det är enkelt att registrera dig här på hemsidan - när vi godkänt din anmälan är det bara att börja botanisera!

Välkommen till Yellow Rose!

 

Registrera dig